Om mig

 Jag är utbildad skådespelare vid The Neighbourhood Playhouse School of the Theater i New York och examinerades år 2000.

Sedan dess har jag frilansat som skådespelare i Stockholm och i New York,  parallellt med att jag undervisat i skådespeleri enligt Meisnertekniken.

År 2009 startade jag Studio Meisner i Stockholm, en skådespelarstudio som erbjuder längre och kortare kurser enligt Meisnertekniken. Jag håller även en halvårs utbildning –  Studio Meisner Film – där slutproduktionen är en kortfilm som deltagarna kan använda som showreel material.

Jag har musikbakgrund och sjunger och spelar piano. Detta har präglat de teateruppsättningar jag varit med i genom åren. I New York bodde jag med musiker, performance artister, författare och skådespelare och att fritt blanda olika genrer och stilar bär jag bland annat med mig därifrån.

Att skådespela, skriva manus, regissera och  inspirera. Att gestalta och berätta om det som berör, om det som är hysteriskt roligt och om det som smärtar. Att skapa igenkänning och gemenskap. Detta är mina drivkrafter.

Ha en fantastisk dag! Glöm inte att du är en ljusbärare!

Varmaste hälsningar!

Emilie

Kontakta mig gärna >>